Як обрати весільну зачіску? (поради майстра)

Преимущества косметики Dr. Spiller
07.04.2018
Для чего нужны SPA-процедуры?
16.04.2018
Показать все
0

Як обрати весільну зачіску? (поради майстра)

У процесі підготовки до весілля потрібно виділити час для створення зачіски. При цьому наречена має розглянути декілька варіантів і показати їх майстрові. У нього Ви зможете дізнатися: чи підійде Вам така зачіска, чи буде вона поєднуватися з весільним платтям. Також спеціаліст допоможе зробити образ нареченої ніжним та вишуканим.

Актуальними будуть весільні зачіски, які підкреслять елегантність дівчат, їхню романтичність і загадковість. Якщо Вам важко обрати зачіску, то можливо зробити її пробний варіант (так звану «репетицію» зачіски). Також варто придбати аксесуари, які доповнять образ нареченої. Це можуть бути ніжні віночки,  розкішні заколки та діадеми і навіть живі квіти.

Тобто наречена може виглядати ніжною, стриманою, романтичною, класичною… Усі ці перетворення можливо зробити за допомогою зачіски!

 

Поради від Лесі Паіс ‒ майстра весільних зачісок

Салону краси & Весільного салону «Медея»:

 

  1. Порада для наречених, які обирають розпущені й трохи підкручені локони на довгому волоссі. Звичайно, такі зачіски виглядають досить ніжно. На жаль, є імовірність, що до закінчення свята така зачіска буде виглядати неакуратно, а локони можуть випрямитися.

  2. Дівчатам, які обирають моделі суконь з пишною спідницею, краще підібрати складний варіант зачіски.

  3. Слід пам’ятати, що прикраси для весільної зачіски потрібно обирати відразу після вибору весільної сукні. При цьому варто враховувати форму голови, структуру та колір волосся.

Свадебный салон